Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lapinliha,poronkäristys 750g7.5g10kcal1.6g0.1g0.4g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow4g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g5g12kcal0.9g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g53kcal5.4g1.4g3g0.4g
Valittu annoskoko39g27kcal2.7g0.7g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal1.4g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g3.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710