Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 4.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 5.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 6.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Herkkusieni 2.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g11g18kcal2g0g1.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g2.7g7kcal0.8g0.1g0.4g0g
Kanaliemi laimennettu 6.7g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g61kcal6g1.6g3.2g0.4g
Valittu annoskoko39g30kcal3g0.8g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal1.5g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g78kcal7.7g2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209837