Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa1.5g5.5kcal0g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.8kcal0.4g0g0.3g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Psylliumkuitu, annos 6g1.4g0.7kcal0g0g0g1.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 12g40kcal3.3g0g2.9g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g2.2g8.3kcal0.5g0g0.7g0g
Aurajuusto5.2g18kcal1g0g1.5g0g
Mozzarella Lovilio Lidl7.7g26kcal2g0.1g1.9g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 3.7g14kcal1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g262kcal16.4g0.2g21.4g2.2g
Valittu annoskoko39g131kcal8.2g0.1g10.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna20g66kcal4.1g0.1g5.4g0.6g
Arvot/100g100g335kcal21g0.3g27.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212249