Tofupapukeitto

Kuullota sipulia öljyssä.

Lisää keitetyt kikherneet ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja vesi ja kasvisliemijauhe.

Anna porista aikansa.

Lisää kuutioitu tofu ja maissi.

Juuri ennen tarjoilua basilikasilppu ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 4.9g6.5kcal0.4g0.9g0.1g0.2g
Aurinkokuivatut tomaatit, Pirkka0.6g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Maissi jyvät 8g12kcal0.2g2g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g6.6g10kcal1.1g0.1g0.6g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g65kcal3.4g6.4g2.8g1g
Valittu annoskoko39g32kcal1.7g3.2g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal0.9g1.6g0.7g0.3g
Arvot/100g100g82kcal4.3g8.2g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213754