PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss11g8.2kcal0.1g2g0g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g11g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Rypsiöljy Eldorado0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)5.5g11kcal0.8g0.7g0.6g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g11g6.6kcal0.1g0.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g61kcal2.4g7.2g2.6g0g
Valittu annoskoko39g30kcal1.2g3.6g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal0.6g1.8g0.7g0g
Arvot/100g100g78kcal3.1g9.2g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214372