Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 14g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 12g4kcal0.5g0.2g0g0.3g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Creme bonjour 14% valkosipuli6.9g12kcal0.5g0.2g1g0g
Juusto, Arla Kadett 5%4.6g8.7kcal1.6g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g59kcal5.4g2.6g2.4g1.2g
Valittu annoskoko39g29kcal2.7g1.3g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal1.4g0.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g75kcal6.9g3.3g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214697