Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)13g5.3kcal0.2g1.1g0g0.2g
Ruokakerma, Pirkka 10%6.8g8.1kcal0.2g0.3g0.7g0g
Oivariini, 60 (100g)0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 17g22kcal3.5g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g79kcal7.8g3g3.8g0.4g
Valittu annoskoko39g40kcal3.9g1.5g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal2g0.8g1g0.1g
Arvot/100g100g101kcal10g3.8g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215796