Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g17g24kcal3.3g0g1.2g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka13g8.9kcal0.5g1.4g0.1g0.4g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g8.6g29kcal0.7g6.1g0.2g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g126kcal9g15g3.2g1.6g
Valittu annoskoko39g63kcal4.5g7.5g1.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal2.3g3.8g0.8g0.4g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.2g4.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215988