Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g19g33kcal3.5g0g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 2.5g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)8.1g20kcal1.6g0g1.4g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g4.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kalkkunaleike (Snellman)3.7g3.3kcal0.6g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g124kcal12.2g0.8g8g0g
Valittu annoskoko39g62kcal6.1g0.4g4g0g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal3.1g0.2g2g0g
Arvot/100g100g159kcal15.6g1g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216398