Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g24kcal2.7g0g1.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Punaviini, 12%2.6g2.2kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 6.2g5kcal0.1g1g0g0.2g
Kesäkurpitsa6.2g1kcal0g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g83kcal5.6g3g4.6g0.6g
Valittu annoskoko39g42kcal2.8g1.5g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.4g0.8g1.2g0.2g
Arvot/100g100g106kcal7.1g3.8g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217267