Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g7.1g32kcal0.5g4.8g1.1g0.3g
Voi (perinteinen meijerivoi)2.3g16kcal0g0g1.8g0g
Liivatelehti, gelatiini0.4g1.4kcal0.3g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl4.9g2.9kcal0.2g0.2g0.1g0g
Maitorahka (Pirkka)16g11kcal1.9g0.6g0g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g1g3.9kcal0g0.8g0g0g
Vadelma 4.5g1.9kcal0g0.2g0g0.2g
Mustikka metsä- 2.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g140kcal5.8g13.6g6g1.2g
Valittu annoskoko39g70kcal2.9g6.8g3g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g35kcal1.5g3.4g1.5g0.3g
Arvot/100g100g179kcal7.4g17.4g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218475