Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g31g45kcal6.8g0g1.9g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola3.4g5.5kcal0.3g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g3.4g12kcal0.5g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g124kcal15.2g0.4g6.8g0g
Valittu annoskoko39g62kcal7.6g0.2g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal3.8g0.1g1.7g0g
Arvot/100g100g159kcal19.5g0.5g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218955