Broilerigratiini

Kaikki yhdestä vuoasta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa (tms)
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Lähde: www. karppaus.

Info

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cheese mix (Milbona), annos 100g3.3g11kcal0.8g0.1g0.8g0g
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g10g2kcal0.2g0.2g0g0g
Parsakaali (Pirkka)10g3kcal0.5g0.2g0g0g
Creme bonjour ruohosipuli 15% (Unilever), annos 20g4.4g7.5kcal0.3g0.1g0.7g0g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell6.6g7.2kcal1.5g0g0.1g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml4.4g6.6kcal0.1g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g87kcal6.8g1.4g6g0g
Valittu annoskoko39g43kcal3.4g0.7g3g0g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal1.7g0.4g1.5g0g
Arvot/100g100g111kcal8.7g1.8g7.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219391