Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g34kcal3.9g0g2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5.1g3.3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Korppujauho 0.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pekoni atria4.3g15kcal0.7g0g1.3g0g
Porkkana 5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Hunaja 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g120kcal10.2g2.8g7.2g0.2g
Valittu annoskoko39g60kcal5.1g1.4g3.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal2.6g0.7g1.8g0.1g
Arvot/100g100g154kcal13.1g3.6g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219731