Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi0.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.2kcal0.2g1.7g0g0.1g
Hirvenjauheliha oma saalis5.4g6kcal1.2g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g41kcal3g4g1.4g0.6g
Valittu annoskoko39g21kcal1.5g2g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.8g1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g53kcal3.8g5.1g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467