Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali16g3.4kcal0.2g0.5g0g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 12g28kcal2.3g0g2.1g0g
Vesi2.8g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g1.9g0.2kcal0g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g3.8g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g95kcal6g1.2g7.4g0.6g
Valittu annoskoko39g48kcal3g0.6g3.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal1.5g0.3g1.9g0.2g
Arvot/100g100g122kcal7.7g1.5g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513