TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)8.5g24kcal0.9g4.3g0.2g0.2g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)14g38kcal2.4g0g3.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g2.3g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%3.7g8.5kcal1.1g0.1g0.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%6.8g8.2kcal0.2g0.3g0.7g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g169kcal9.2g10g9.8g0.6g
Valittu annoskoko39g84kcal4.6g5g4.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g42kcal2.3g2.5g2.5g0.2g
Arvot/100g100g217kcal11.8g12.9g12.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222945