Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g9g13kcal1.8g0g0.6g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)3g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g1.4g2.8kcal0g0.6g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g87kcal8g2.6g4.6g0.2g
Valittu annoskoko39g43kcal4g1.3g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal2g0.7g1.2g0.1g
Arvot/100g100g111kcal10.3g3.3g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223235