Lihamureke (täytetty)

Jauheliha, kananmunat & kerma sekaisin.

Levitä puolet vuokaan, päälle paprika, koskenlaskija sekä feta.

Loppu jauhelihasekoitus kanneksi ja uuniin 200 asteeseen, n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 18g41kcal3.2g0g3.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto5.7g16kcal1.1g0g1.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.4g2.2kcal0g0g0.2g0g
Paprika vihreä 4.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g4.6g7.3kcal0.8g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g148kcal11.4g0.2g11.2g0.2g
Valittu annoskoko39g74kcal5.7g0.1g5.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g37kcal2.9g0.1g2.8g0.1g
Arvot/100g100g190kcal14.6g0.3g14.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224236