Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha5g7.7kcal1g0g0.4g0g
Lanttu 5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Palsternakka 3g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.5g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska, 1 prk4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Naudanliha1.3g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Lanttu 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g60kcal3.2g5.2g2.4g1.2g
Valittu annoskoko39g30kcal1.6g2.6g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal0.8g1.3g0.6g0.3g
Arvot/100g100g77kcal4.1g6.7g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224794