Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 8.6g9kcal2g0g0.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 6.9g9kcal0.6g1.2g0.1g0.3g
Rypsiöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 10g5.5kcal0.1g1.1g0g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.3g1.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio12g7.5kcal0.2g0.5g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g74kcal6g6.6g2.4g1g
Valittu annoskoko39g37kcal3g3.3g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal1.5g1.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087