Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 6.5g5kcal0.1g1g0g0.1g
Linssi-punainen (raaka)3.9g12kcal1g2g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 3.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g39kcal2.6g6.4g0.2g1.2g
Valittu annoskoko39g19kcal1.3g3.2g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.7g1.6g0.1g0.3g
Arvot/100g100g50kcal3.3g8.2g0.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226741