Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka6.8g9kcal1.5g0.1g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.9g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Rice Dream, riisimaito10g4.8kcal0g1g0.1g0g
Täysjyväriisi. Risella.3.7g13kcal0.3g2.7g0.1g0.2g
Parsakaali, tuore, 257g4.2g1.3kcal0.2g0.1g0g0.1g
Punajuuri keitetty, annos 100g4.2g1.8kcal0g0.4g0g0.1g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g3.4g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g83kcal4.8g10.8g2.4g1g
Valittu annoskoko39g41kcal2.4g5.4g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.2g2.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g106kcal6.1g13.8g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557