Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 23g18kcal0.4g3.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Palvikinkku HK 3%2.3g2.3kcal0.4g0g0.1g0g
Paprika punainen 2.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Atria kevyt Perhenakki6.9g11kcal0.7g0.5g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g85kcal3g8.6g3.8g0.8g
Valittu annoskoko39g43kcal1.5g4.3g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal0.8g2.2g1g0.2g
Arvot/100g100g109kcal3.8g11g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228055