Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Jasmiiniriisi, pirkka2.2g7.6kcal0.2g1.7g0g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)6.5g14kcal1g0.1g1g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g0.1g0kcal0g0g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)3.9g3.1kcal0.7g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli mauste0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g52kcal3.8g3.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko39g26kcal1.9g1.9g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal1g1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g66kcal4.9g4.9g2.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253