Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 28g40kcal4.5g0g2.5g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g5.6g6.2kcal0.1g0.2g0.6g0g
Tilli, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Aurajuusto3.4g11kcal0.7g0g1g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.7g1kcal0g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g119kcal10.6g0.6g8.4g0g
Valittu annoskoko39g59kcal5.3g0.3g4.2g0g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal2.7g0.2g2.1g0g
Arvot/100g100g152kcal13.6g0.8g10.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022