Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Oltermanni, perinteinen1.5g5.4kcal0.4g0g0.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g6.8g41kcal1.4g0.4g3.7g0g
Rahka, valio1.5g1kcal0.2g0.1g0g0g
Keräkaali, 100g15g3.6kcal0.2g0.5g0g0.3g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Hunaja 0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Joulukinkku, rasva poistettu5.3g9kcal1.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g158kcal8.4g3.4g12g1g
Valittu annoskoko39g79kcal4.2g1.7g6g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g40kcal2.1g0.9g3g0.3g
Arvot/100g100g202kcal10.7g4.3g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=230436