Rinkutinkun kaalilaatikko

Jauheliha paistetaan suikaloidun kaalen kanssa ja nämä kaadetaan pataan.

Ohrasuurimot, vesi, mausteet ja silputtu porkkana perään ja kiehutetaan liedellä n. 20 min. Sitten pata uuniin 175 astetta, n. tunti.

Chili mausteena olen käyttänyt Santa Marian Chili Explosion maustetta ja se tuo mielestäni mukavasti 'soundia' ruokaan mustapippurin sijaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali15g3.1kcal0.2g0.5g0g0.3g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.2g14kcal1.6g0g0.8g0g
Ohrasuurimo 2g6.6kcal0.2g1.3g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g50kcal4g4g1.6g1.2g
Valittu annoskoko39g25kcal2g2g0.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal1g1g0.4g0.3g
Arvot/100g100g64kcal5.1g5.1g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232126