Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 14g16kcal3.1g0g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.8g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.8g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 4.7g3.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sieni tatti, hapero 1.7g0.5kcal0g0g0g0g
Palsternakka 1.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g2.5g3.5kcal0.7g0g0.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)5.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g61kcal7.8g2.4g1.2g0.6g
Valittu annoskoko39g30kcal3.9g1.2g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal2g0.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g78kcal10g3.1g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263