Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g17g76kcal1g7.5g4.8g0.2g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)10g4.5kcal0g1g0g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g8.3g14kcal0.6g1.3g0.7g0.1g
Sokeri 1.8g7.1kcal0g1.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.5g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g211kcal3.8g23.2g11.6g0.6g
Valittu annoskoko39g106kcal1.9g11.6g5.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g53kcal1g5.8g2.9g0.2g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509