Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 16g5.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.9g1.1kcal0g0.2g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Katkarapu 2.7g1.8kcal0.4g0g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g29kcal1.8g2.2g0.8g0.8g
Valittu annoskoko39g14kcal0.9g1.1g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g7kcal0.5g0.6g0.2g0.2g
Arvot/100g100g37kcal2.3g2.8g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234834