Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 13g8kcal0.4g0.6g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g1.9g7.4kcal0.6g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Makaroni (myllynparas raaka)13g44kcal1.6g8.8g0.2g0.4g
Paistijauheliha 10%8.9g15kcal1.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g158kcal9.2g19g4.8g0.8g
Valittu annoskoko39g79kcal4.6g9.5g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g40kcal2.3g4.8g1.2g0.2g
Arvot/100g100g202kcal11.7g24.2g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235103