Maukas kanakeitto (karppaus)

Paista kana pannulla öljyssä.

Lisää kattilaan vettä ja suolaa, sekä soija.

Lisää valkosipuli kanan sekaan, sekä curry tahna.

Ja mausta oman maun mukaan.

Lisää kanaseos kattilaan, lisää wokit kattilaan sekä sinappi, koskenlaskija sekä kerma.

Lisää lopuksi kuutioidut persikat ja silputtu ruohosipuli.

Tarjoile kuumana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g12g3.7kcal0.2g0.6g0g0.3g
Atria broilerin fileesuikale naturell15g16kcal3.4g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl5g17kcal0.1g0.1g1.7g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruohosipuli 1g0.2kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 2.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Pirkka aasia vihreä currytahna (15g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.2g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g99kcal7.8g2.2g6g0.6g
Valittu annoskoko39g50kcal3.9g1.1g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g25kcal2g0.6g1.5g0.2g
Arvot/100g100g128kcal10.1g2.8g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235211