Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.7g6.1kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g25g4.9kcal0.1g0.9g0.1g1.5g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g10g33kcal1.2g6.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g91kcal2.6g15.6g2g4.4g
Valittu annoskoko39g45kcal1.3g7.8g1g2.2g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal0.7g3.9g0.5g1.1g
Arvot/100g100g116kcal3.3g19.9g2.6g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828