Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 18g8.2kcal0.1g1.5g0g0.3g
Raparperi 13g4.2kcal0.1g0.7g0g0.2g
Sokeri 2.1g8.7kcal0g2.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kaurahiutale 2g7.5kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Sokeri 0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g105kcal1.4g15.4g3.2g1.6g
Valittu annoskoko39g53kcal0.7g7.7g1.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g26kcal0.4g3.9g0.8g0.4g
Arvot/100g100g135kcal1.8g19.7g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191