Itämainen kasviskeitto

Paloittele ainekset suurehkoiksi lohkoiksi.

Kuullota sipuli, valkosipuli, paprikat, purjo, chili ja inkivääri- ja vihreä currytahna pienessä määrässä öljyä.

Lisää vesi, perunat, huuhdellut linssit ja mustapavut sekä kasvisliemikuutio.

Anna porista miedolla lämmöllä n.30 minuuttia.

Lisää parsakaali ja anna porista vielä 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tupuna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Linssi, vihreä, go green1.5g5.1kcal0.4g0.9g0g0.5g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g4g3.9kcal0.3g0.6g0g0.3g
Paprika punainen 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Parsakaali brokkoli 5g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vihreä currytahna0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g36kcal2g4.8g0.6g1.8g
Valittu annoskoko39g18kcal1g2.4g0.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.5g1.2g0.2g0.5g
Arvot/100g100g47kcal2.6g6.2g0.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238797