Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]7.6g9kcal0.9g0.2g0.5g0g
Pesto (Pirkka)1g5.9kcal0g0g0.6g0g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g12g28kcal0.9g5.2g0.3g1.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 5.1g14kcal0.1g0.2g1.4g0g
Mozzarella, Euroshopper5.1g13kcal0.9g0.1g1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen8.1g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g142kcal5.6g12g7.6g3g
Valittu annoskoko39g71kcal2.8g6g3.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna20g36kcal1.4g3g1.9g0.8g
Arvot/100g100g182kcal7.2g15.3g9.7g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239983