Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%13g26kcal2.2g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore7.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kurkku 4.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Feta Patros 200 g3.1g7.4kcal0.5g0g0.6g0g
Paprika, punainen2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili Ingman 10%3.1g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g83kcal5.8g1.2g5g0.4g
Valittu annoskoko39g41kcal2.9g0.6g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.5g0.3g1.3g0.1g
Arvot/100g100g106kcal7.4g1.5g6.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240271