Kasvisgratiiniherkku

650g pakastekasvikset (parsakaali, talon vihannekset, porkkana jne)
1 tlk kidneypapu
1 tlk tomaattimurska
1 tlk minimaissi
40g kivetön kalamata oliivi
60g aurinkokuivattu tomaatti öljyssä
150g juustoraaste 17%
mausteita ja paljon tai liikaa yrttejä (chili, curry, pippuri, oregano, kirveli, dolmades-mausteseos :) , romario-mausteseos, etc)

Kiehauta kasvikset (ja kaada vesi pois), lisää tomaattimurska, pavut ja ja mausteet, laita paistoastiaan, lisää juusto ja paista 200 asteessa kunnes juusto on päältä sopivan ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Kalkkaro
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihannessekoitus (pakaste)15g5.2kcal0.4g1g0g0.4g
Minimaissi, Eldorado4.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)9g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä5.1g5.6kcal0.4g0.9g0g0.4g
Juustoraaste Linessa (Lidl) 17% (Linessa, lidl), annos 200g2.7g7.7kcal0.8g0.1g0.5g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1.4g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0.1g
Soijahiutale, Soyappetit, 1dl0.6g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Kalamata-oliivit, kreikkalaiset kivettömät, 9kpl (Delphi), annos 28g0.9g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g59kcal4.4g5.8g2g2.2g
Valittu annoskoko39g29kcal2.2g2.9g1g1.1g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal1.1g1.5g0.5g0.6g
Arvot/100g100g75kcal5.6g7.4g2.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242482