Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali24g5.2kcal0.3g0.8g0g0.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 10g22kcal1.9g0g1.7g0g
Voi 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g59kcal4.4g1.8g3.8g1g
Valittu annoskoko39g30kcal2.2g0.9g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal1.1g0.5g1g0.3g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243858