Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g12g15kcal2.2g0.2g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 8.2g2.2kcal0.3g0.3g0g0g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g5.5g19kcal1.4g0g1.4g0g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g0.7g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Lohkoperunat, Rainbow11g14kcal0.2g2.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g120kcal8.6g6.6g6.6g0g
Valittu annoskoko39g60kcal4.3g3.3g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal2.2g1.7g1.7g0g
Arvot/100g100g154kcal11g8.5g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244054