Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 0.7g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Hiiva, 50g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruispuurohiutale0.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai2.2g7.6kcal0.3g1.5g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 8g18kcal1.5g0g1.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi4g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto2.7g8.8kcal0.7g0g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g85kcal5.4g5.2g4.4g0.8g
Valittu annoskoko39g43kcal2.7g2.6g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.4g1.3g1.1g0.2g
Arvot/100g100g108kcal6.9g6.6g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244670