Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 11g25kcal2g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 9g3.2kcal0.4g0.2g0g0.2g
Pekoni, paistettu 3.2g16kcal0.5g0g1.6g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g9g10kcal0.2g0.3g0.9g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g4.9g13kcal1.3g0g0.8g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g137kcal8.8g1.2g10.4g0.4g
Valittu annoskoko39g68kcal4.4g0.6g5.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g34kcal2.2g0.3g2.6g0.1g
Arvot/100g100g175kcal11.3g1.5g13.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245390