Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.8g0g1.5g0g
Sokeri 5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.3g22kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g13g32kcal0g8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g194kcal4.8g35.8g3.2g0.4g
Valittu annoskoko39g97kcal2.4g17.9g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g48kcal1.2g9g0.8g0.1g
Arvot/100g100g248kcal6.1g45.8g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513