Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.2g0.1g0.4g
Sokeri 9g36kcal0g8.9g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 5.3g2kcal0g0.4g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.5kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g201kcal2.6g35.2g4.6g1g
Valittu annoskoko39g100kcal1.3g17.6g2.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g50kcal0.7g8.8g1.2g0.3g
Arvot/100g100g255kcal3.3g44.8g5.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154