Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow20g21kcal1.5g3.6g0.1g2g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]5.4g18kcal0.6g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g86kcal4.6g8.6g4.2g4.4g
Valittu annoskoko39g43kcal2.3g4.3g2.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.2g2.2g1.1g1.1g
Arvot/100g100g110kcal5.9g11g5.4g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249503