Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g21g23kcal1.7g4.2g0g1.1g
Punajuuri, keitetty, suolaton 15g5.8kcal0.2g1g0g0.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Riisijauhoseos, gluteeniton 1.1g3.9kcal0g0.9g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g96kcal3.8g12.2g3.4g3g
Valittu annoskoko39g48kcal1.9g6.1g1.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal1g3.1g0.9g0.8g
Arvot/100g100g123kcal4.9g15.6g4.3g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251390