Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki22g20kcal3.4g0.6g0.4g0g
Kauralese 2g7.3kcal0.4g0.9g0.2g0.4g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.1g6.7kcal0.3g0.1g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g102kcal11.2g3.2g4.8g0.8g
Valittu annoskoko39g51kcal5.6g1.6g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g26kcal2.8g0.8g1.2g0.2g
Arvot/100g100g131kcal14.4g4.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396