Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 2.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g16kcal1.8g0g1g0g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g10g5.2kcal0.2g0.8g0.1g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g5.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g57kcal4.4g3g2.8g0.6g
Valittu annoskoko39g28kcal2.2g1.5g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal1.1g0.8g0.7g0.2g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.8g3.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252484