Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 8.2g26kcal0.7g4.7g0.2g0.8g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g3.8g6.1kcal0.9g0g0.3g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 3.8g8.7kcal0.6g0g0.7g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g5.5g18kcal1.3g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g172kcal11.2g9.4g9.4g1.6g
Valittu annoskoko39g86kcal5.6g4.7g4.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g43kcal2.8g2.4g2.4g0.4g
Arvot/100g100g221kcal14.4g12.1g12.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253568